Termeni si conditii

Termeni si conditii

Banca Transilvania utilizeaza propria pagina de Internet precum si materialele promotionale expuse in sucursala ca instrumente de informare si promovare a propriilor produse si servicii. Banca Transilvania presteaza deosebita atentie la introducerea si actualizarea datelor si a informatiilor prezente pe pagina de Internet si in documentele promotionale expuse in sucursala; cu toate acestea, informatiile si datele respective pot fi eronate sau inexacte din motive ce nu tin de vointa Bancii Transilvania; de aceea, Banca Transilvania nu va fi responsabila pentru erori sau inexactitati care nu depind de controlul sau. Informatiile prezente pe pagina Internet si in materialele promotionale au natura de mesaj publicitar cu finalitati promotionale.
Toate informatiile prevazute de art. 116 din O.G. nr. 385 din 1 septembrie1993 sunt continute in respectivele Documente de Informare, disponibile la sediul sucursalei Bancii Transilvania si pe propria pagina de internet. In niciun caz informatiile si datele prezente pe pagina internet sau in materialele promotionale din sucursala pot fi interpretate ca oferta, recomandare, cerere de oferta, mesaj promotional cu scopul de a induce la achizitionarea, vanzarea sau subscrierea de produse sau servicii financiare sau solicitare de a investi sau apel la economiile populatiei. Prin urmare, clientul este
responsabil in mod exclusiv pentru orice decizie in legatura cu utilizarea datelor si a informatiilor prezente pe pagina de internet sau in materialele promotionale. Banca Transilvania nu va fi responsabila pentru eventualele prejudicii (inclusiv prejudicii indirecte si/sau venit nerealizat) cauzate de utilizarea, in orice forma si indiferent de scop, a datelor si a informatiilor prezente pe pagina internet sau in materialele promotionale din sucursala.

Curs valutar spot

  Cumparare Vanzare Curs BNR
EUR 4.8980 4.9980 4.9483
Sucursala Baldo degli Ubaldi (+39) 06.8880.5262
(+39) 33.7142.6978
(+39) 33.8855.0649